Archive for Březen, 2013

Film ke stažení: Jako za starejch časů

Publikováno Březen 16th, 2013 v Filmy ke stažení | Žádné »

Ve filmu Jako za starejch časů se pod vedením režiséra Fishera Stevense sešly herecké legendy v rolích stárnoucích gangsterů. Val (Al Pacino) opouští po dlouhých 28 letech vězení a Doc (Christopher Walken) pro něj nachystal oslavu znovu nabyté svobody, během které prožijí to, co někteří obyčejní smrtelníci nestihnou za celý život. K dvojici se v průběhu noci připojí třetí parťák Hirsh (Alan Arkin) a v jejich komediálním, až donkichotském dobrodružství ožívají stará gangsterská pravidla loajality a kodex cti. Úžasnou noční jízdu si užijí naplno, i když - nebo možná právě protože vědí, co přinese ráno.(oficiální text distributora)
Číst dále »

Film ke stažení: Warm Bodies

Publikováno Březen 15th, 2013 v Filmy ke stažení | Žádné »

Neobyčejný milostný příběh krásné dívky a nečekaně citlivého nemrtvého rozpoutá řetězec událostí, které mohou změnit celý svět.(oficiální text distributora)
Číst dále »

Film ke stažení: Parker

Publikováno Březen 14th, 2013 v Filmy ke stažení | Žádné »

Nejodvážnější, nejdůkladnější a nejostřejší lupič, Parker (Jason Statham), je specialista na ty nejnebezpečnější a zdánlivě neuskutečnitelné loupeže. Od svého týmu očekává naprostou oddanost a přesné dodržování stanoveného plánu. Když se kvůli lehkovážnosti jednoho z jeho kolegů poslední akce tragicky zvrhne, Parker odmítá spolupráci s gangem šéfa místního podsvětí Melandera (Michael Chiklis). Ten se ale se zápornou odpovědí nespokojí a za trest ho polomrtvého pohodí na kraji opuštěné silnice. Parker, který útok zázrakem přežije, se zoufale touží pomstít a pátrání po gangu ho zavádí do honosného Palm Beach. Tady se Parker vydává za bohatého Texasana kupujícího dům a potkává Leslie (Jennifer Lopez), neúspěšnou realitní agentku s encyklopedickými znalostmi ostrova. S její pomocí odhalí plán gangu na loupež klenotů v hodnotě 50 milionů dolarů a pochopí, že to je ideální příležitost na vyrovnání účtů. Parker si ale znepřátelil i chicagské spojence gangu, kteří si na něj najali speciální tým zabijáků. Aby mohl Parker provést svou odplatu, bude muset nejprve přežít.(oficiální text distributora)
Číst dále »

Film ke stažení: Robot a Frank

Publikováno Březen 14th, 2013 v Filmy ke stažení | Žádné »

Frank, lupič ve výslužbě žijící v blízké budoucnosti, má dvě odrostlé děti, které se bojí, že jejich otec už nemá dostatek sil na to, aby žil sám. Nejprve se ho chystají umístit do domova důchodců, Frankův syn se ale nakonec rozhodne pro jiné řešení. Navzdory staříkově přání mu pořídí chodícího a mluvícího humanoidního robota, který je naprogramován tak, aby podporoval Frankovo fyzické i duševní zdraví. Robot a Frank nabízí zábavný a dojemný příběh o hledání přátel a rodiny na těch nejméně pravděpodobných místech.(oficiální text distributora)
Číst dále »

Film ke stažení: John Carter: Mezi dvěma světy

Publikováno Březen 13th, 2013 v Filmy ke stažení | Žádné »

Film je založen na klasickém sci-fi románu od Edgara Rice Burroughse a vypráví příběh Johna Cartera (Taylor Kitsch), který je nevysvětlitelně dopraven na Mars, kde se zaplete do konfliktu velkých rozměrů mezi obyvateli této planety včetně Tarse Tarkase (Willem Dafoe) a úchvatnou princeznou Dejah Thoris (Lynn Collins). Ve světě, který je na pokraji kolapsu, objeví Carter, že přežití Barsoomu a jeho obyvatel je v jeho rukách.(oficiální text distributora)
Číst dále »

Film ke stažení: Hobit: Neočekávaná cesta

Publikováno Březen 12th, 2013 v Filmy ke stažení | 3 Komentáře »

Film sleduje cestu hlavní postavy Bilbo Pytlíka, který se ocitne na dobrodružné výpravě. Cílem cesty je si znovu nárokovat ztracené trpasličí království Erebor. Bilba nečekaně osloví čaroděj Gandalf Šedý, díky kterému se ocitne ve společnosti třinácti trpaslíků v čele s legendárním bojovníkem Thorinem. Cesta do divočiny vede přes tajemné země, kde se to hemží zlobry, skřety a kouzelníky.
Ačkoliv cíl jejich výpravy - Osamělá hora, leží na Východě, musí projít nejdříve jeskynním systémem, kde Bilbo potká někoho, kdo mu navždy změní život…Gluma.
Skromný Bilbo Pytlík pak sám s Glumem na břehu podzemního jezera objeví nejen hloubku lstivosti a odvahy, která překvapí i jeho samotného, ale také získá do svého vlastnictví Glumův prsten „miláška“, který má nečekané a užitečné možnosti… Jednoduchý zlatý prsten je spojen s osudem celé Středozemě takovým způsobem, jaký Bilbo nemůže zatím ani tušit.(oficiální text distributora)
Číst dále »

Film ke stažení: Shier Shengxiao

Publikováno Březen 11th, 2013 v Filmy ke stažení | Žádné »

Hledač pokladů, známý pod jménem Asijský jestřáb (Jackie Chan), se vydává po stopách artefaktů, které byly v 19. století uloupeny ze Starého letního paláce. Jeho pátrání po dvanácti bronzových hlavách symbolizujících dvanáct znamení čínského zvěrokruhu ho zavede do nejrůznějších světových koutů, od francouzských vinic až na svahy aktivní sopky. Jestřáb se nezastaví před ničím, co by mu při plnění úkolu stálo v cestě. Čínský zvěrokruh nabízí velkolepé dobrodružství, kde se Jackie Chan objevuje v roli, ve které se úplně naposledy v žádném záběru nenechal zastupovat dublérem.(Bontonfilm)
Číst dále »

Film ke stažení: Bídníci

Publikováno Březen 10th, 2013 v Filmy ke stažení | Žádné »

Když bývalého galejníka Jeana Valjeana (Hugh Jackman) propustí na podmínku, netuší, že za zády bude mít jako věčný stín posedlého inspektora Javerta (Russell Crowe). Ten ctí zásadu, že zloděj zůstane vždy zlodějem a Valjean se zdá být jasným příkladem, zvlášť když pravidla podmínečného propuštění záhy poruší. Jenže Valjeanovi se daří unikat, začne žít pod změněnou identitou, stane se ctihodným občanem a dokonce starostou, jenže ani tehdy není před slídivým Javertem v bezpečí. Po smrti tovární dělnice Fantine (Anne Hathaway), kterou si klade za vinu, se ujme její dcerky Cosette. Společně s ní pak před Zákonem utíká do anonymity francouzské metropole. Tam na ně po pár letech relativního klidu čeká kromě Javerta i další nebezpečí – ulice bobtnající revolucí, kterou připravují mladí kluci. Jeden z nich, Marius (Eddie Redmayne), se při letmém setkání zamiluje do dospívající Cosette (Amanda Seyfried) a ta jeho city opětuje. Kvůli své dceři a jejímu štěstí se Valjean rozhodne riskovat, dokonce se vydá na barikády v předvečer rozhodujícího souboje mezi revolucionáři a armádou, aby z předem prohrané bitvy zachránil Mariuse. Na místě, kde historie napsala jednu ze svých krvavých kapitol, se zároveň odehraje finální souboj mezi ním a Javertem.(oficiální text distributora)
Číst dále »

Film ke stažení: Lincoln

Publikováno Březen 9th, 2013 v Filmy ke stažení | Žádné »

Není-li špatné otroctví, pak není špatné nic.
Film „Lincoln“ Stevena Spielberga popisuje období posledních čtyř měsíců života největšího amerického prezidenta Abrahama Lincolna. Odhaluje nejriskantnější a nejodvážnější rozhodnutí amerického vůdce v době, kdy se vyostřuje otázka otroctví a zemí zmítá válka. Silné lidské drama se odehrává na jejím konci. Lincoln může konflikt ukončit, ale rozhodne se hrát vyšší politickou hru, kterou je snaha zrušit otroctví. Sám sobě musí zodpovědět, zda za ni další promarněné životy stojí. V ten hvězdný okamžik dějin musí Lincoln využít veškerý talent, odvahu a morální sílu. Musí učinit rozhodnutí, díky němuž se stane legendou.
Postava Abrahama Lincolna odnepaměti osciluje mezi mýtem a historickou postavou. Stále zaměstnává představivost veřejnosti, dnes snad ještě víc než kdy jindy. Možná protože se stal globálním symbolem uvážlivého nakládání s mocí.
Film vznikl podle scénáře nositele Pulitzerovy ceny Tonyho Kushnera, dalšími klíčovými hráči jsou Steven Spielberg a představitel titulní role Daniel Day-Lewis. Příběh proniká k jádru Lincolnových posledních úspěchů. Znázorňuje muže plného paradoxů: baviče a vážného muže, hravého vypravěče a nelítostného politického hráče, prozíravého vůdce a zranitelného otce, který v nejtemnější hodině svého národa, kdy si doba žádá od všech to nejlepší, předčí všechna očekávání.
„Odjakživa jsem chtěl vyprávět Lincolnův příběh. Je jednou z nejvíce strhujících postav historie i mého života,“ říká Spielberg. „Vzpomínám si, že když jsem ve čtyřech nebo pěti letech poprvé uviděl Lincolnův památník, velikost té sochy na židli mě vyděsila, ale když jsem šel blíž, uchvátila mě její tvář. Na ten okamžik nikdy nezapomenu. Přiměla mě o tom muži, sedícím na židli vysoko nade mnou, začít přemýšlet.“ Čím víc se toho Spielberg během svého života o Lincolnovi dozvěděl, tím víc vzrůstal jeho obdiv a touha vzdát hold této výjimečné osobnosti, její příběh si nesmíte nechat ujít ani vy.(oficiální text distributora)
Číst dále »

Film ke stažení: Čtyřicítka na krku

Publikováno Březen 8th, 2013 v Filmy ke stažení | Žádné »

Režisér filmů Zbouchnutá a 40 let panic uvádí nepřikrášlenou a zábavnou sondu do rodinného života. Letité manželství Petea (Paul Rudd) a Debbie (Leslie Mann) stojí na pokraji zhroucení. Zatímco se oba snaží skloubit vztah, kariéry a starost o děti i o rodiče, času na přemýšlení, jak si užít zbytek života, jim moc nezbývá. Čtyřicítka na krku je upřímná a dojemná komedie o slastech a strastech manželství i rodičovství v moderní době. Ve vedlejších rolích filmu se představují Melissa McCarthy, Jason Segel, Megan Fox, John Lithgow a Albert Brooks.(oficiální text distributora)
Číst dále »

Film ke stažení: Let

Publikováno Březen 2nd, 2013 v Filmy ke stažení | Žádné »

Kapitán Whip Whitaker (Washington) je velezkušený pilot, kterému sebeprudší turbulence ani nestojí za zvýšení hlasu či adrenalinu v krvi. Když během rutinního letu jím pilotované dopravní letadlo vlétne do mohutné bouře, chladnokrevně ho vyvede do bezpečí, za což si vyslouží potlesk 96 cestujících a šesti členů posádky. Radost je předčasná, letadlu postupně začnou vynechávat funkce, je čím dál neovladatelnější a Whip se odhodlá k šílenému činu – otočí ho vzhůru nohama, což ho má déle udržet ve vzduchu a mezitím se pokusí najít co nejvhodnější místo k přistání. Před rovným pásem louky ho znovu otočí a ve dvousetkilometrové rychlosti sedne na zem. Jako zázrakem přežije 96 lidí. Když se Whip posléze probudí v nemocnici, dozví se, že se stal národním hrdinou. Adorace ale trvá jen do chvíle, než padne klíčová otázka: Co dělal kapitán před osudným letem? V tu chvíli pro něj začíná nový boj. Boj, který nakonec bude těžší než ten, který svedl se živly a neovladatelným letadlem.(oficiální text distributora)
Číst dále »

Film ke stažení: Paralelní světy

Publikováno Březen 1st, 2013 v Filmy ke stažení | Žádné »

Adam je obyčejný kluk žijící v neobyčejné realitě. Vede skromný život a stále myslí na dívku, kterou kdysi potkal. Eva však pochází ze zcela jiného světa, ze světa naruby, který je přímo nad tím Adamovým, ale mimo jeho dosah. Jednoho dne zahlédne Adam dospělou Evu v televizi a už ho nic nezastaví, aby ji získal zpět. Zákon ani věda!(oficiální text distributora)
Číst dále »